April till Juni - En Liten Sammanfattning Av 2011

2011-12-13
Dessa månader spelade vi apa mycket spel. Rita och Gissa, Yatzy, Settlers, Risk mm. 
Vi - bara vi, åkte till göteborg och tittade på Veronica Maggio. Sov å hotell och gick i affärer hela dagen efter. Sen lunchade vi med Anna & Daniel och Petter. Sara och John sprang göteborgs varvet samma dag.
Costal Culture gick vi runt och tittade på. Jag såg Robin klättra för första gången, plus att han vann en tröja. Det började regna. Sen missade vi volly boll matchen också.
Fotade Lisa med vänner på Balen och Studenten.
Midsommar i Hultahage.
Elin bjöd på en helbra kväll i Svärtingskulla. Det regnade inte men det måste varit en av de kallaste midsommarkvällar på länge?
Alvin, söta söta Alvin föddes.

Januari till Mars - En Liten Sammanfattning Av 2011

2011-12-07
Vi började året med att knö in oss i en buss och drog till Saalbach, Österrike. Veckan, vädret och ölen var perfekt. Och året kunde inte börjat mer perfekt.
Vi fick smaka på riktig afterski, goda revben och bra skidåkning.
Kameran var ganska stilla i börjat på året. Men i slutet av feb och i början av mars åkte jag och hälsade på min älskade Hanna i Åre. (som är påväg mot större skidorter i canada as we speak. lycka till)
Där pimplade vi, åkte skidor, checkade in tennforsen, drack varm & kall på renfäll, rökte vattenpipa i solskenet, spaade tills fingrarna blev skrynkliga, åt super lyxig mat, pratade pratade och pratade, åkte längdskidor till en våffelstuga mitt ute i ingenstans.
(Med alla dessa bilder blir jag sugen på att åka lite skidor. Men var? hur? när? Igen verkar riktigt sugen på vårt förslag?)

One Week

2011-12-06
Mer surf, i kallare toner. Fortfarande Jonas som surfar. Fortfarande en blåsig idag, smsa fler gånger Jonas ok?
.
Vardag - bra dagar också. Fortfarande galet ont i mina ben efter träningen.
Ni har väl inte missat julkalendern, mys mys!
.
Imorgon åker min Hanna. Min fina fina Hanna, Canada kommer bli coolt men Sverige kommer bli kalt utan dig :) Vi tycker om dig.

Apelviken

2011-12-04
Efter denna vecka kommer det lugna ner sig en aning på jobbet. Det ska bli så skönt.
Tog på mig alldeles för lite kläder och åkte till Apelviken för att se när Jonas kitesurfa. Det är nog något med mig och regn, tog inte lång tid innan började regna.
Åkte för att träna, undra om jag kommer kunna gå imorgon?
Robin har lagat mat, kanske vi drar på med en film med?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!