Gottit

2011-09-16
Veckan här har gått snabbt, vi har inte gjort mycket. Egentligen ingenting men det är väl precis det man ska göra ,ingenting? Vi läser böcker, dricker öl och vin, badar, badar, solar och sist men inte minst vi äter skit massa skit. Så nu vill vi vandra i österrike och få bort lite rumpa.

Vi har packat våra ryggar och nu sitter vi här och bloggar lite innan vi ska beställa in våra dyra pizzor. Vi äter ingen fin-mat men här är inte dyrt direkt. Vi drack fyra glas vin, åt varsin hambuger tallrik och åt efterrätt för 160 svenska kronor igår. Imorgon går tåget mot Slovenien för att stanna en natt innan vi åker vidare mot österrike.
Just nu sitter vi och kollar lite tider från slovenien till österrike, och elin rockar rumpa - hon börjar bli galet grym på att hitta tider och förbindelser min lilla elin.
.
Mamma och Pappa jag saknar er, men vi mår bra.
Jennie kul att lägenheten börjar arta sig.
Robin du vet. Jag saknar dig. Mycket.


3 Comments

2011-09-17 @ 00:27:03

....och Birr jag saknar dig heter det, bra att ni ska vidare. Ni förstår att när man tågluffar reser man fr stad till stad och upplever saker. Ligger inte still och solar,badar i en vecka. Det kallas charter:-)

Hääääälsa Österrike och säg att Birr kommer som vanligt v 8 2012

Pusssss till er båda!!!!

2011-09-17 @ 11:20:49

Hej Helena! Jag har läst på din blogg och har följt er en del under resans gång:) Ni verkar ha det super mysigt! Passa på att njuta av ledigheten och det härliga vädret. Här hemma är det ju som du säkert vet inget vidare bra väder. Hoppas allt är bra med både dig och Elin. Kramar till er båda från mig! Liselotte

2011-09-19 @ 12:58:20

Åååå,så bruna och fina ni har blivit! Har precis kommit hem från Budapest. Det var fantastiskt vackert och fint väder.

Ha det så gott flickorna!!!


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!