Wien

2011-09-06
Vi är nu i wien, Vi bor på ett hotel i stadskärnan. Och vi gillar det. Men det är dyrt, mycket dyrare att bo än på de andra ställena.

Några rätta svar vill ni väl ha?
Elins rätta svar hittar ni här så klart.

Svar på fråga 5 Vad såg vi arbetarkillen göra i Prag?
(1) Han plockade fram snorredoppen (?)
- En lite små stressad Helena och Elin kollade nervöst åt ett annat håll och började små springa. Kanske blev han nödig?

Svar på fråga 8 Varför fick vi böta?
(x) Vi åkte utan biljett på metrobanan.
- Det var en gång två tjejjer, de tjejjerna var bästisar. De var ute på en resa. Den ena flickan var fast, tålig och inte hemlängtig alls. Men den andra lilla flickan var mesig, hemlängtig och inte så fast (?). Den mesiga flickan tycker att man absolut ska köpa biljett på metrobana för tänk om man blir påkommen på att tjuvåka. Den tåliga flickan säger.. - Det kollar dom aldrig? De första dagarna på resan köpte den mesiga flickan biljett efter biljett medans den tåliga flickan ständigt hoppade över och tyckte nästan att den mesiga flickan började gå över åt till den töntiga sidan. Så den mesiga flickan tänker att nu ska hon vara tuff hon också.
De åker första dagen i Prag utan biljett - Inga problem. Kanske imorgon också? Gud tänkte nej så kul ska dom inte få ha det. Gud straffar De båda flickorna med en man som ber om deras pass följer med de till uttagsautomaten och ber dem ta ut 1600czk. Fan tänkte den mesiga flickan. Fan tänkte den tåliga flickan. Så nu köper de biljetter härdan efter. Snipp snapp så var denna saga slut.

Typ så. Helena var lite bitter, Elin lika så. Men nu skrattar vi åt det.
Elins kommentar - Vi är så rika!


Fråga mig inte om bilden.


0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!